گیاهان دارویی موثر بر دیابت

ديابت از جمله بيماريهاي مزمن است كه به علت تغيير رژيم غذايي و روش زندگي از سنتي به صنعتي شيوع آن افزايش يافته است. در حال حاضر داروهاي متعددي برای کنترل دیابت در دسترس است. اما به دليل حاصل نشدن بهبودي كامل با مصرف داروهاي موجود، تمايل مردم و متوليان سلامت به استفاده از درمان هاي جايگزين و سنتي افزايش يافته است. در طب سنتي نقاط مختلف دنيا براي بيش از 800 نوع گياه اثرات ضد ديابتي قائل هستند. بسياري از بيماران ديابتي انواع مختلفي از اين گياهان را كه حتي براي برخي از آنها دلايل علمي كافي وجود ندارد به طور بي رويه استفاده مي كنند. متاسفانه بيشتر اين بيماران از عوارض جانبي اين گياهان نيز بي اطلاع هستند. در اين قسمت تعدادی از گياهان دارويي موثر بر ديابت معرفی می شوند. این گیاهان از این جهت انتخاب شده اند که در مقایسه با سایر گیاهان تعداد بیشتری مقاله علمی برای تایید اثرات آنها وجود دارد.

دانه شنبلیله                          برگ گزنه

قره قاط                             برگ زیتون