خواص گیاهان دارویی

اطلاعات عمومی در مورد گیاهان دارویی

به منظور افزایش آگاهی هموطنان عزیز در مورد خواص گیاهان دارویی، پمفلت های آموزشی توسط مرکز تحقیقات فارماکولوژیک گیاهان دارویی تهیه شده است که می توان آنها را از قسمت زیر دانلود نمود. برخی از مطالب موجود در این پمفلت ها از کتب طب سنتی استخراج شده اند و لذا اعضای این مرکز در مورد اثربخشی یا عوارض احتمالی آنها مسئولیتی ندارند.
باید توجه داشت که گیاهان دارویی نیز ممکن است عوارضی در بدن ایجاد کنند و لذا باید مصرف آنها به ویژه گیاهان کمتر شناخته شده تحت نظر افراد متخصص باشد. همچنین بیماران خاص و نیز مادران باردار يا شيرده تنها پس از مشاوره با پزشك مجاز به مصرف گياه دارويي هستند.

پمفلت های آموزشی:

خواص گیاهان 1

خواص گیاهان 2

خواص گیاهان 3

احتیاط در مصرف گیاهان دارویی

داروهای گیاهی موثر بر دستگاه گوارش

فرآورده های گیاهی ضد درد

فرآورده های گیاهی مورد استفاده در بیماریهای زنان

خواص گياهاني كه خداوند به آنها قسم ياد كرده است

گياهان مذکور در قرآن و اثرات ضد ديابتي آنها

گیاهان موثر بر دستگاه تنفس

فرآورده های گیاهی موثر بر سیستم عصبی